Masterclass
Wat je zegt ben je zelf

Marketing en social media? Dat kan ik echt niet!

Herken jij dit? ‘Marketing en social media, daar kan ik echt niks mee. Verschrikkelijk en trouwens… ik kan het gewoon echt niet. Zou graag een goed iemand inhuren, maar ja… geen geld. Zet er maar een stagiair op!‘ Zou jij dit wel eens gezegd kunnen hebben? Mooi, dat komt dan goed uit. Want deze Masterclass is precies bedoeld voor mensen zoals jij.  

Het thema van de Masterclass ‘Wat je zegt ben je zelf’ is marketing voor ondernemers die weinig hebben met marketing. Gek genoeg zijn dat er best veel. De meeste ondernemers denken dat ze er niet zo goed in zijn, dat het moeilijk is en ook wel duur. Deze Masterclass laat je ervaren dat het minder ingewikkeld is dan het lijkt.  

De Masterclass is ontwikkeld voor ondernemers die een hekel hebben aan marketing en soms al weerstand voelen bij de term alleen. Dat is niet nodig. Ik help je graag met het krijgen van wat overzicht en inzicht.  

Natuurlijk is het belangrijk dat je weet wie je doelgroep is, en waar die op zit te wachten. maar dat je met marketing en communicatie pas echt aan de slag kunt gaan als je snapt wie je zelf bent. Wat je zegt, hoe je het zegt en met welk beeld. Zolang je dat nog niet goed hebt doordacht, zijn marketinginspanningen écht lastig. Laat staan hoe het moet zijn voor die stagiair die je ermee hebt opgezadeld… 

Tijdens de Masterclass werk ik met veel voorbeelden, ga ik met je aan de slag en zet je de eerste stappen naar een concreet plan. Verwacht een Masterclass waarin je strategie en praktijk combineert. Na afloop ga je naar huis met tips, ideeën en energie om aan de slag te gaan om jouw onderneming beter op de kaart te zetten. 

Wie ben ik? Ik ben Nathalie van der Ploeg. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in media, marketing en digital en ik help ondernemers met een missie bij het realiseren van meer grip op (online) zichtbaarheid. Anderen zeggen dat mijn kracht is dat ik creativiteit combineer met een sterk analytisch en commercieel vermogen. En dat ik je ‘aan’ zet om aan de slag te gaan zodat je echt snel resultaten boekt. 

Masterclass

In vogelvlucht behandelen we alle belangrijke onderdelen. Genoeg tijd om vervolgens zelf aan de slag te gaan om te werken aan je zichtbaarheid.

90 dagen plan

Aan het eind van dit traject weet je precies wat je wel of niet zegt, hoe je dat doet en tegen wie je praat. Een goed doordacht plan waarmee je echt aan de slag kan.